Vliegseizoen van start!

Actueel (12-5-2020)

Na maanden van narigheid waarbij de duiven minder belangrijk waren, hebben we nu dan eindelijk weer wat moois om naar uit te kijken.

Volgende week gaat het vliegseizoen van start met een (klok)vlucht vanuit Ittervoort. Ons afdelingsbestuur heeft een prachtig alternatief programma in elkaar geknutseld. De tijd die verloren is gegaan wordt deels ingehaald, doordat degenen die dat willen nog de hele maand september kunnen inkorven. Voor iedere disicpline zijn er in 2020 nog voldoende vluchten te vervliegen.

Daarnaast is ons vandaag het goede nieuws ter ore gekomen dat we met onze duivenwagens Frankrijk weer in mogen. Het ligt dus voor de hand dat na een paar vitessevluchten uit Duitsland de afdeling weer kiest voor de zuid/zuidwestlijn.

Omdat er op dit moment geen competitie mag plaatsvinden zullen wij in eerste instantie de uitslagen (lees: 'vluchtverlopen') op onze website publiceren zonder punten. Hopelijk verandert de regelgeving hieromtrent snel, zodat we ook weer wekelijks tussenstanden kunnen plaatsen.

Wij wensen u allen veel succes en vergeet niet de coronamaatregelen strik in acht te nemen. 

Het Bestuur

Terug

Sponsors CC Rivierenland