Attractievlucht vanuit Meer

Actueel (29-3-2019)

Zaterdag 13 april start het vliegprogramma voor onze afdeling. Daarvoor hebben we nog opleervluchten vanuit Tilburg en Meer.

Gezien de meeste clubs in ons vlieggebied op Meer toch al hun klokken stellen en een (club)uitslag vervaardigen, hebben wij gemeend om voor onze CC van deze vlucht een leuke attractievlucht te maken. Daarmee kunnen we de liefhebbers van CC Rivierenland ook nog een (club)overstijgende uitslag bieden. Gezien het een attractievlucht is, telt deze niet voor onze kampioenschappen.

Onze sponsor PigeonPixels zal voor de eerste prijsduif en voor de laatste prijsduif een gratis prijs beschikbaar stellen, een dvd van PigeonPixels naar keuze. Voor de website van pigeonpixels klik hier.

Voor de goede orde willen wij hierbij meedelen dat de uitslagen per vlucht bij een lossing op zaterdag uiterlijk maandagavond op onze website zullen verschijnen. Voor technische of andere vragen in verband met het rekenwerk en/of de utislagen kunt u contact opnemen met onze rekenaar Krab Services, info@krab-services.nl.

Terug

Sponsors CC Rivierenland