Promohokje NPO geplaatst bij Haci Öner

Actueel (8-5-2018)

Vorige week is er bij Haci Öner uit Druten-Zuid een promohokje van de NPO geplaatst. Haci is een 13-jarige leerling van OBS De Appelhof in Druten en al een paar jaar gek van duiven. Nu heeft hij eindelijk zijn eigen hokje en zal dit jaar op de nalijn deel gaan nemen aan de vluchten.

Haci is zoals zijn naam al doet vermoeden van Turkse afkomst. Zijn vader emigreerde op 12-jarige leeftijd naar Nederland en had als kind (sier)duiven in Turkije, duiven houden zat dus al een beetje in Haci's bloed. Zijn buurman Pieter Verbeek is duivenliefhebber en heeft er uiteindelijk samen met Willy van de Pol voor gezorgd dat hij een eenvoudig hokje met wat duiven kreeg. 

Afgelopen vrijdag is hij samen met zijn vader komen kijken bij het inkorven van de duiven bij PV Maas en Waal te Druten waarvan hij lid is geworden.

Wij wensen deze enthousiaste jongen veel succes in de duivensport en hopen dat hij lang lid zal blijven en mogelijk ook wat vrienden enthousiast zal maken voor onze hobby. Het promohokje van de NPO mag hij gratis voor twee jaar lenen. Zijn clubgenoten hebben inmiddels al gezorgd voor een klok, duiven en overige benodigheden. 

Kent u ook iemand die met de duivensport wil beginnen en een promohokje wil lenen? Stuur dan een email naar info@cc-rivierenland.nl

 

Terug

Sponsors CC Rivierenland